Samenspel Montfort

De wens van het dorp

Naast de oorspronkelijke wens van een skatebaan voor de jeugd, hield Stichting Samenspel in juli 2021 een enquête onder de inwoners van het dorp om de wensen en behoeften van Montfort in kaart te brengen. Daarnaast hebben we verenigingen, de school, de kinderopvang en andere belanghebbenden om hun mening gevraagd in persoonlijke gesprekken.

De enquête is afgelopen (juli 2021). Er zijn 190 enquêtes ingevuld (op papier en digitaal) en de resultaten zijn verwerkt. Met al deze feedback zijn we heel blij. Deze resultaten hebben als basis gediend voor het opstellen van het projectplan en de plannen m.b.t. de inrichting van de speel- en ontmoetingsplekken.

Willen wij in ons dorp aantrekkelijke buitenspeel- en ontmoetingsplekken realiseren? Dan zullen wij daar samen de schouders onder moeten zetten.

Ondertussen zijn de eerste fysieke resultaten al zichtbaar zoals een jeu de boules baan, een wandelgroep, leuke activiteiten in het dorp, een skatebaan en de nieuwe speeltuintjes zijn ook al in aanleg. Kijk eens bij Nieuws voor al onze mijlpalen.

Enquete display