Samenspel Montfort

Kofferbak markt

AFGELAST WEGENS HET SLECHTE WEER

Op zondag 18 september 2022 organiseert Samenspel Montfort een kofferbakverkoop op de parkeerplaats van Kasteel Montfort (Huysdijk 4). Stichting Samenspel gebruikt de opbrengst van haar activiteiten voor de realisatie van buitenspeel- en ontmoetingsgelegenheden in Montfort. Dus haal al je overbodige spullen van zolder, uit de kelder, garage of tuinhuis en bied ze aan vanuit je eigen kofferbak op onze markt!

Van 9:30 tot 16:00 uur wordt het parkeerterrein omgetoverd tot een rommelmarkt. De verkopers creëren hier hun eigen verkoop winkeltje. Iedereen heeft hierin zijn eigen idee. De één neemt een partytent mee en de ander neemt genoegen met een kleurrijk kleedje. Hierdoor ontstaat een gezellige kleurrijke markt waar u als bezoeker gezellig kunt rondsnuffelen. Dit alles onder het genot van een hapje en een drankje.

De entreeprijs is €1,- per persoon, kinderen tot 12 jaar zijn gratis.

Wil je zelf spullen verkopen? Huur dan een standplaats door je in te schrijven via onze website. Er is plek voor maximaal 50 kofferbakken. VOL=VOL!

Op de dag zelf
Heb je een bevestiging van deelname ontvangen? Mooi! Dan kun je je op zondagochtend 18 september tussen 8.00 en 9.00 uur melden bij de inrit van parkeerterrein van Kasteel Montfort aan Huysdijk 4 te Montfort. Op vertoon van jouw deelnamebewijs, wordt een standplaats aangewezen. De verkoop start om 9:30 uur.

De kofferbakverkoop wordt mede mogelijk gemaakt door de gemeente Roerdalen, Stichting het Limburgs Landschap en Kasteel Montfort.

Inschrijfformulier verkopers

Door inschrijving hieronder gaat u akkoord met onze deelname voorwaarden.