NL DOET 11 maart

NL DOET 11 maart

NL Doet: Zaterdag 11 maart 10.00 uur – 15.00 uur met Samenspel Montfort en Tennisvereniging Montfort

Vrijwilligers gaan aan de slag op skatepark en tennisterreinen Achter De Hoven. Inwoners, leden Tennisvereniging Montfort en vrijwilligers werkgroepen Samenspel Montfort die vrijwillig een handje mee willen helpen zijn van harte welkom. Opzet is voor Samenspel het toegankelijk maken van de skatebaan middels het aanleggen van een te betegelen pad. Voor de tennisvereniging o.a. verder betegelen van het terras, opruimen, banen verzorgen, etc.

Meld je aan voor wat voor jou van toepassing is via info@samenspelmontfort.nl of secretaris@ltc-montfort.nl.

De vrijwilligers beginnen om 8.30 uur met de grondwerkzaamheden op de bestaande speelplekken. Dit zijn de eerste concrete voorbereidingen voor het plaatsen van nieuwe speeltoestellen en de herinrichting van de speelplekken in Montfort, die gepland staan voor eind april/begin mei. De werkzaamheden op de speelplekken vinden achtereenvolgens plaats op de Nieuwe Heide, Mariaveld en Kerktiend.

Bij de tennisvelden en het skatepark worden vanaf 10.00 uur het terrein rond de speelvelden en het gebouw aangepakt. Als u wilt meehelpen bij de tennisvereniging, kunt u zich aanmelden via secretaris@ltc-montfort.nl.

Om 12.00 uur wordt er gezamenlijk geluncht in de kantine van de tennisclub. En om 15.00 uur is er een gezellige en informele samenkomst in dezelfde kantine, waar bestuurders, leden en alle vrijwilligers van Samenspel en de tennisvereniging elkaar kunnen ontmoeten en ervaringen kunnen uitwisselen onder het genot van koffie en vlaai.

Aansluitend is op Zaterdag 11 maart 15.00 – 17.00 uur kantine Tennisvereniging informeel gezellig samenzijn tot nadere kennismaking van en met bestuursleden en vrijwilligers, werkgroepen Samenspel en Tennisvereniging onder genot van koffie/thee en vlaai.