Samenspel wint de zilveren Pit Prijs

Samenspel wint de zilveren Pit Prijs

Op zaterdag 10 juni vertegenwoordigde stichting Samenspel uit Montfort Limburg in de landelijk finale voor het beste burgerinitiatief van Nederland. Het was een inspirerende dag in Amersfoort tijdens de landelijke Kern met Pit finale. Uit iedere provincie was de provinciale winnaar aanwezig om te strijden voor de landelijke gouden Pit prijs. Samenspel realiseerde ondertussen al de skatebaan, vernieuwing van de 3 speeltuinen, een jeu de boulesbaan, openbare bankjes en een reeks leuke activiteiten voor jong en oud in Montfort.

Samenspel was goed vertegenwoordigd en namens gemeente Roerdalen was wethouder Loes Vestjens ook aanwezig. Tijdens een goed verzorgde dag, zorgden inspirerende sprekers/workshops en een erg enthousiaste markante presentator voor een ontspannen gezellige sfeer. 1 voor 1 waren de projecten pareltjes in hun eigen gebied en regio, met enthousiaste en gedreven vrijwilligers. Na een spannende finale maakten de juryleden onder leiding van Annemarie Jorritsma de top 3 bekend.

Samenspel mocht de zilveren pit prijs, de 2e prijs, in ontvangst nemen, ter waarde van 2000 euro te besteden aan ons doel. Een heel mooi resultaat met dank aan de inzet van het hele team en onze sponsors en ondersteuners. En natuurlijk blijft Samenspel werken aan samen spelen en ontmoeten in Montfort voor jong en oud.