Wandelgroep bezoekt ’t Sweeltje

Wandelgroep bezoekt ’t Sweeltje

Op 4 november zijn we met onze wandelgroep, naar ’t Sweeltje gewandeld. Het Sweeltje, als wandelgebied is inmiddels bekend bij de meeste onder ons, doch voor de meeste is het zwembad nog nooit of lang geleden bezocht. Van “horen zeggen” met info van lang geleden tijden moeten de meeste wandelaars “het doen”.

Nu konden wij met hulp van Anouk de poort openen en het bad, de terreinen en het gebouw eens van de binnenkant beschouwen. Vele vragen, vroegere belevenissen en ervaringen kwamen los, en werden uitgebreid gedeeld. Kortom een bad en idyllische plek met veel potentie. Ook voor actieve senioren. Voor zowel activiteiten, als sport en spel zoals b.v. seniorenzwemmen, als ook voor klusjes en werkzaamheden om het mooie initiatief te steunen en te laten voortbestaand/ontwikkelen.

Na de leuke rondleiding, zetten wij de tocht voort door het bosgebied ’t Sweeltje, om te genieten van deze stralende mooie herfsttocht. Met links en rechts vergezeld door mooie paddenstoelen. Tegen de middag waren we terug biej De Vogel, konden we ons warmen op het buitenterras met een heerlijke kop koffie of warme chocomel.

De wandelgroep loopt elke donderdagochtend een steeds wisselende route, uitgezet door een van onze wandelaars. Wij vertrekken om 10.00 uur, vanaf het plein bij de kerktoren.