Deelname Aezelemert een succes

Deelname Aezelemert een succes

Samenspel heeft dankbaar gebruik gemaakt van de geboden mogelijkheid om tijdens de Aezele Mert hun activiteiten en plannen aan de vele bezoekers van de Mert te presenteren. De info-, beweeg en foodstand werd door enthousiaste vrijwilligers, gestoken in uniforme en fris groene ogende polo”s.

De kids maakten gretig gebruik van het gratis aangeboden springkussen en de ouders en geïnteresseerde belangstellenden konden aan de info stand in gesprek gaan om zich van de nodige informatie te voorzien. De uitgestalde 3D panelen op de schildersaezels gaven een goed beeld van hoe straks de plannen er in werkelijkheid uit mogen zien. Naast informeren heeft Samenspel ook enkele nieuwe vrijwilligers mogen noteren om samen Mee te Doen. Mee te Doen met onze activiteiten; bij de aanleg en het onderhoud van de speelplekken; met sponsoring en fondsenwerving.

Ook gaven menige inwoners Samenspel een financieel steuntje in de rug door een bedrag in de enveloppe te doen. Bij het mooie zomerse weer gingen de blikjes fris als broodjes over de toonbank. De lokale slager bood met hulp van enkele braad en grill vrijwilligers de bezoekers een druk bezochte en mooi ingerichte braad en grill aan. De meer opbrengsten gaan als sponsoring voor de realisering van de mooie plannen in Montfort, Buiten Spelen, Bewegen en Ontmoeten.

Door de goede omzet van de bak en grill kan samenspel een mooi sponsorbedrag als een van de eerste bijschrijven. Met dank aan de organisatie Montfort Promotion, de vrijwilligers, de sponsors zoals de lokale slager Smeets, atelier Didi, leverancier springkussen Roland Severins, Event Media en iedereen die zich belangeloos inzette! Dank je wel!