Extra wandelgroep 55+ met kortere afstand

Extra wandelgroep 55+ met kortere afstand

Wij ervaren soms dat inwoners die met ons mee willen wandelen op de donderdagochtenden met de 55+ wandelaars jammer genoeg al tijdens of na de eerste kennismaking soms afvallen, en dan zien we ze nooit meer weer…

Voor deze mensen zijn onze wandeltochten dan té lang, 7-8 km of het looptempo is té snel, 4-5 km per uur; zij kunnen veelal door beperkende mogelijkheden geen aansluiting vinden bij de wandelactiviteit van de 55 plussers.
Om nu deze mensen tegemoet te komen, willen wij naast de bestaande wandelgroep, voor deze mensen een wandelactiviteit opstarten die méér geschikt is van samen op pad te gaan om samen het plezier te beleven en te delen met elkaar. Een rondje Montfort, rond de kerktoren…! Op deze manier kunnen mensen die wat slecht ter been zijn, wat sneller vermoeid zijn ( zitbankjes ), (on)beperkt mee wandelen…

Spreekt u dit aan en heeft u iets van, Oh, daar voel ik wel iets voor, als ’t zo gaat dan zou ik wel ns willen proberen, dan kunt u gewoon meedoen, DOEN dus. Wij vertrekken ook om 10.00 uur vanaf het Kerkplein en sluiten ook de wandeling af Biej de Vogel.

De eerste keer dat wij willen starten is gepland op donderdag 05 mei ( Bevrijdingsdag ). Wij zien u graag op donderdag 05 mei a.s. om 10.00 uur verschijnen bij de eerste start vanaf het Kerkplein!

Hebben wij uw belangstelling gewekt en heeft u interesse, maar zit u nog met vragen, voor deze nieuw te vormen groep dan zou het fijn zijn als u contact met ons opneemt. Ook zo nodige meer info, suggesties, etc. kunt u contact opnemen met Léon Hannen tel. 541750. Bij aanmelding van belangstellenden gaan wij 05 mei van start!