Goede opkomst vuurschaal meeting Montfort!

Goede opkomst vuurschaal meeting Montfort!

Een dertigtal jongere en oudere jeugd, jongens en meisjes, gaven hun mening over skatepark, met een vuurschaalsessie, terrein Brandweerkazerne, in Montfort. Er werd gechild, gebrainstormd, gevoetbald, gestunt en het was een geslaagde avond.

Chillen bij een vuurschaal, leek de jongerenwerker Ken een prima idee om de behoefte en wensen te polsen van met name de jongeren van Montfort. Behoefte en wensen naar aanleiding van het initiatief en project Samenspel, met ontmoetingsplaatsen, speelplekken voor jong en oud, mobiel en minder mobiel.

Voor de jongeren springt het vurig gewenste skatepark er boven uit en is het voor Samenspel van belang dat iedereen en zeker zoveel mogelijk jongeren de in gang gezette enquête invullen. Daarom een vuurschaalsessie, waarbij de jongeren van Montfort gevraagd werd deel te nemen en hun mening te geven. Er werd ook gezorgd voor wat lekkers te knabbelen en drinken. Niet iederéén van de jeugd hierbij aanwezig natuurlijk.

Maar ben jij schoolverlater, brugpieper, of oudere jeugd, dan kun je nog tot 1 juli a.s. de enquête invullen en insturen. Ook jouw mening doet er toe! En die willen wij horen!