Jeu de Boules meeting

Jeu de Boules meeting

Jeu de Boules voor iedereen in Montfort! Wil jij meer weten over de mooie sport Jeu de Boules, dan ben jij van harte welkom om vrijblijvend te komen kijken op vrijdagmiddag 25 juni a.s. en eventueel een “balletje op te gooien”.

Het behendigheidsspel Jeu de boules, spelen wij op vrijdagmiddag 25 juni om 15.00 uur. Dhr. Jay Van Veggel, ervaren in het spelen van dit spel, en met menige Jeu de boules groepen en banen opgericht in Echt, zal het spel introduceren en demonstreren. Jay zal met ons samen de eerste balletjes gooien, spelregels en uitleg omtrent ’t spel geven, en op vragen ingaan. Iedereen is van harte welkom om eens vrijblijvend een “balletje op te gooien”. Samen delen van het spelplezier met elkaar. Wij spelen vrijdagmiddag 25 juni om 15.00 uur en ontmoeten elkaar, voor deze eerste demonstratie, op het pleintje Dijkhof.

Bij voldoende, gebleken belangstelling , zien wij uit om dit typische spel geregeld te spelen op een mooie en geschikte locatie in het centrum. Interesse? Zien wij elkaar vrijdagmiddag 25 juni?

Tot dan, De initiators Lei Bremmers, Léon Hannen