Kofferbakmarkt Montfort 10 september

Kofferbakmarkt Montfort 10 september

Inschrijven voor kofferbak verkopers, klik hier.

Op zondag 10 september 2023 organiseert Samenspel Montfort een kofferbakverkoop op de parkeerplaats van Dancing Housmans in Montfort. Haal al je overbodige spullen van zolder, kelder, garage of tuinhuis en biedt ze aan vanuit je eigen kofferbak!

Van 9:30 tot 16:00 uur wordt het parkeerterrein omgetoverd tot een rommelmarkt. De verkopers creëren hier hun eigen verkoop winkeltje. Iedereen heeft hierin zijn eigen idee. De één neemt een partytent mee en de ander neemt genoegen met een kleurrijk kleedje. Hierdoor ontstaat een gezellige kleurrijke markt waar u als bezoeker gezellig kunt rondsnuffelen. Dit alles onder het genot van een hapje en een drankje.

De entreeprijs is €1,- per persoon, kinderen tot 12 jaar zijn gratis.

Wil je zelf spullen verkopen? Huur dan een standplaats. Hier zijn ook de reglementen van de kofferbakverkoop terug te vinden.

Inschrijven kun je tot en met 3 september 2023. Wees er op tijd bij, want VOL=VOL!

Op de dag zelf
Heb je een bevestiging van deelname ontvangen? Mooi! Dan kun je je op zondagochtend 10 september tussen 8.00 en 9.00 uur melden bij de inrit van parkeerterrein van Dancing Housmans aan de Dijk 13 te Montfort. Op vertoon van jouw deelnamebewijs, wordt een standplaats aangewezen. De verkoop start om 9:30 uur.

De kofferbakverkoop wordt mede mogelijk gemaakt door de gemeente Roerdalen en Dancing Housmans.

Garage Sale bij Mariaput/Martinusput

Vanaf de rotonde richting de Maria Heide is er op de dezelfde dag ook een garage sale. Ideaal om te combiren. Meer informatie: https://www.mariaput.nl/garage-sale/