Kofferbakverkoop 8 september 2024

Kofferbakverkoop 8 september 2024

Inschrijven voor kofferbak verkopers, klik hier.

Op zondag 8 september 2024 organiseert Samenspel Montfort een kofferbakverkoop op de parkeerplaats van Dancing Housmans in Montfort. Haal al je overbodige spullen van zolder, kelder, garage of tuinhuis en biedt ze aan vanuit je eigen kofferbak!

Van 9:30 tot 15:00 uur wordt het parkeerterrein omgetoverd tot een rommelmarkt. De verkopers creëren hier hun eigen verkoop winkeltje. Iedereen heeft hierin zijn eigen idee. De één neemt een partytent mee en de ander neemt genoegen met een kleurrijk kleedje. Hierdoor ontstaat een gezellige kleurrijke markt waar u als bezoeker gezellig kunt rondsnuffelen. Dit alles onder het genot van een hapje en een drankje.

De entreeprijs is €1,- per persoon, kinderen tot 12 jaar zijn gratis.

Wil je zelf spullen verkopen? Huur dan een standplaats via de link bovenaan. Hier zijn ook de reglementen van de kofferbakverkoop terug te vinden.

Inschrijven kun je tot en met 1 september 2024. Wees er op tijd bij, want VOL=VOL!

Op de dag zelf
Heb je een bevestiging van deelname ontvangen? Mooi! Dan kun je je op zondagochtend 8 september tussen 8.00 en 9.00 uur melden bij de inrit van parkeerterrein van Dancing Housmans aan de Dijk 13 te Montfort. Op vertoon van jouw deelnamebewijs, wordt een standplaats aangewezen. De verkoop start om 9:30 uur.

De kofferbakverkoop wordt mede mogelijk gemaakt door de gemeente Roerdalen en Dancing Housmans.