Lichtjeswandeling Montfort 28 december

Lichtjeswandeling Montfort 28 december

Ook altijd zo’n volle buik van de Kerstdiners? Kom samen in beweging tussen Kerst en Oud op Nieuw! De wandelclub van Samenspel Montfort organiseert een Winterwandeling in Kerstsfeer. Alleen en/of samen met je partner, je gezin, je kinderen, de hele familie, vrienden, collega’s, enz. Je kunt tussen 16.00 en 19.00 uur starten vanaf Hendrik van Gelrestraat 12-14 t.o.v. maison Molenbeecke op woensdag 28 december. Parkeren kan op Kerkplein en Waterstraat, etc.

De wandeling is ongeveer 4 km lang en je krijgt een route beschrijving mee. De route is hier ook te downloaden.

De wandeling kun je ook afkorten eventueel. De wandeling gaat over verharde wegen in en om Montfort. Neem wel een lichtje mee.

We volgen de wandelroute aan de hand van de route en de lichtjes. Onderweg hebben we sfeervolle pleisterplekken waar we tegen een kleine vergoeding drankjes en hapjes aanbieden, zoals bij Kasteel Montfort, de Kerk en het Dorpshuis. Als afsluiting is er warme erwtensoep als maaltijdsoep te krijgen.

Deelname aan de tocht is gratis, maar kleine gift is altijd welkom. Aanmelden is niet nodig, iederéén kan meedoen! Laat je verrassen!

Wandelaars uit onze donderdagochtend wandelgroepen hebben het initiatief genomen om het idee van een kerst/lichtjes wandelroute uit te werken. We beginnen klein van opzet, ook al omdat de voorbereidingstijd nu erg kort is. Bij voldoende belangstelling en animo dit jaar kunnen we volgend jaar met meer voorbereidingstijd de kerstwandeling wellicht weer organiseren en verder uitbreiden.

De mogelijke opbrengsten komen ten goede aan Stichting Samenspel Montfort.

Veel wandelplezier alvast en tot woensdag 28 december!