Oproep lichtjesroute versiering

Oproep lichtjesroute versiering

Beste bewoners van de straten Hendrik van Gelrestraat ( start wandeling ), Wiejerd, Overkwartier, Gelreweg, Oude Brachterweg, Huysdijk, Aan het water, Wilhelminastraat, Paardenbroek, Julianastraat, De Vaert, Schoolsingel, Pastoor Rijckxstraat, Kampweg, Rozenhofje, Dijkstraat, Aan de kerk, Kerkstraat, Markt ( einde wandeling ).

Woensdagmiddag/avond d.d. 28 december kunnen deelnemers van de te houden lichtjes / kerst(stal) wandeling aan uw huis voorbij lopen. Wat zou het mooi zijn als de wandelaars in uw straat kunnen genieten van de lichtjes aan ook uw huis, achter uw raam en van de aangebrachte verlichte kerstsfeerversiering. Een glaasje met een brandend kaarsje erin zou al héél mooi staan!

Kerstmis het feest van het Licht! Het is de donkerste tijd van het jaar, dus branden veel mensen kaarsen en worden er lichtjes in de kerstboom gehangen. Bij christenen is een brandende kaars het symbool voor Jezus, het “licht der wereld”. Maar voor iedereen geeft dit veel vrolijkheid in de donkere dagen.

Natuurlijk kunt u en uw gezinsleden eveneens deelnemen aan deze wandeltocht van ongeveer 4 km lang met vertrek tussen 16.00 uur en 19.00 uur vanaf Hertog van Gelre straat bij zorgcentrum Molenbeecke Montfort. Op de diverse pleisterplekken kunt u een consumptie gebruiken tegen een kleine vergoeding. Tevens staat er een collectebus voor een vrijwillige bijdrage / gift. Deze activiteit wordt door de wandelaars van de donderdagochtend groepen aangeboden en de mogelijke opbrengst is voor Samenspel Montfort