Ploensj de vakantie in!

Ploensj de vakantie in!

Vrijdag 22 juli start de zomervakantie! Eindelijk! Dat moet natuurlijk gevierd worden. Lekker ploensjen, chillen en samen plezier maken. Zwembad ’t Sweeltje en Samenspel Montfort organiseren samen een superleuke activiteit voor de jeugd: de Vakantieploensj! Vrijdag 22 juli van 18.00 tot 22.00 uur. Kom je ook?

We hebben in ieder geval lekker weer voor jullie besteld. Je kunt zwemmen en we zorgen voor leuke opblaasspullen in het water. Xavier Pisters draait zomerse muziek voor jullie. ’t Winkelke is natuurlijk open voor ijs, chips en frisse drankjes. Maar we gaan ook zorgen voor lekkere frites en snacks. Dus zeg thuis maar dat je niet mee eet vrijdag. Neem contant geld mee, want pinnen kan niet bij het zwembad.

Veel leuks
Samenspel Montfort organiseert leuke spellen en uitdagingen. Touwtrekken tussen de jongens en meiden? Steltlopen, volleybal of verspringen? Waar ben jij goed in? Of ga gewoon lekker chillen op je handdoek, het mag allemaal. De vrijwilligers van ‘t Sweeltje gaan nog een leuke verrassing voor jullie regelen met het geld dat we hebben opgehaald met de Aezelemert. Weer buikschuiven of toch misschien iets anders leuks. Je ziet het vanzelf.

Kom ook!
De toegang is vanaf 18.00 uur gratis zodat iedereen mee kan ploensjen. Samenspel Montfort neemt de kosten voor de entree voor haar rekening. De gratis entree wordt mogelijk gemaakt met behulp van de subsidie van Roerdalen in beweging: samen doen, samen bewegen! Top toch? Als je een abonnement hebt, kun je sowieso gratis naar binnen. Ben je al eerder op het zwembad, dan kun je gewoon blijven. Overdag betaal je de gebruikelijke entree: 3,50.

Zomervakantie
In de zomervakantie is het zwembad iedere dag open als L1 23 graden of meer voorspelt. Heb je geen abonnement, koop het dan nog snel. Of gebruik de 10-baden kaart voor 30 euro. Het wordt een heerlijke zomer!