Samenspel presenteert plannen

Samenspel presenteert plannen

Dinsdagavond 14 juni kwamen belangstellende inwoners van Montfort in Dorpshuis bijeen voor de toelichting op de plannen van Samenspel. De PowerPoint presentatie en de 3D panelen gaven een goed en mooi visueel beeld naar de werkelijke uitvoering. De ontwerpen zijn allemaal gebaseerd op de uitkomsten van onze dorpsenquĂȘte en de gespreken met de betrokken partners. Ook werd stil gestaan wat er nog voor uitdagingen Samenspel en Montfort in de nabije toekomst staan. Het eerste fondsengeld is de 14e juni al binnen gehaald, doch er zullen meer moeten volgen. Natuurlijk vragen wij ook ondersteuning bij de gezinnen, inwoners en zullen we acties op touw zetten opdat iedereen die dat wil een bijdrage kan leveren aan dit mooie doel!

Wethouders Loes Vestjens sloot de avond mee af en er werd nog informeel nagepraat over deze avond en al de plannen voor, door en van Montfort.

Blader hieronder door de visuele uitwerking van de plannen:

We zoeken nog vrijwilligers voor realisatie, activiteiten, fondsenwerving en onderhoud.

Heb je wat gemist? Dan kun je aan onze stand op de Aezelemert van zondag 10 juli kennis nemen van de plannen van, voor en door Montfort.