Sjeet en Smiet Spel 1 juni

Sjeet en Smiet Spel 1 juni

Ben jij tussen de 10 en 18 jaar oud en heb jij ook zin in een leuke middag samen met vrienden, vriendinnen en andere jeugdigen / jongeren? Kom op en doe mee met Ut Samen Sjeet en Smiet Spel van Samenspel en Schutterij St. Urbanus. Op zaterdagmiddag 1 juni van 16.00 uur tot 19.00 uur. Om 16.00 uur wordt vanaf het schuttershome “Urbanushof” aan de Eerselenweg in teams gestart met stuiterbal gooien en daarna in groepjes windbuks schieten.

Voor een bijdrage van € 3,00 per deelnemer wordt jij voorzien van verfrissende drankjes, versnapering en broodje frikandel, maar vooral van een leuke actieve en gezellige middag samen met anderen.

Geef je snel op! Schrijf op papier jouw naam, e-mail adres en telefoonnummer op ( je eigen of dat van je ouders ). Doe dit samen met de bijdrage van € 3,00 p.p. in een envelop en geef deze af in de winkel van Slagerij Smeets, Spanjestraat 12 of stop de envelop in de brievenbus vóór 25 mei!

Je kunt je als team opgeven maar ook individueel. Mocht je dieet wensen hebben, vermeld die dan ook bij de aanmelding zodat wij hier rekening mee houden.

LET OP! Aanmelden vóór uiterlijk 25 mei & betaal bij opgave.