Uitslag Pubkwis vrijdag 5 april

Uitslag Pubkwis vrijdag 5 april

In de tot de nok gevulde en gezellige De Vogel biej Tim kwam na de vier speelrondes De Golden Oldies met 67 punten als winnaar naar voren. Op de voet gevolgd door Danoontje Power met een half puntje minder met 66,5 punten  en als derde ook weer met een half puntje minder met 66 punten Erme Tak 2.0.

Als laatste, als zestiende, eindigde voor de poedelprijs Team Midas met 25 punten. Riet en Riesj wist met 45 punten beslag te leggen op de dertiende plek ontving de ongeluksprijs.

De overige teams met name Roete Bluuskes; Oh nea, neet weer nne quiz; 2 beer, 2 rosé; veer zeen der aug weer biej; Team Jung; Soeppakketje; NTB; en de ridders on tour wensen we meer succes bij de muziekkwis in oktober.

Deze pub kwis kwam alweer tot stand door de vele en vrijwillige “arbeidsuurtjes” en “handjes” wat het mogelijk maakt om pub kwissen te organiseren en waar vele deelnemers een plezierige en gezellige sportieve avond aan beleven. Wat door de teams ten zeerste wordt gewaardeerd.

De meer opbrengsten van de kwis  komen ten goed voor de activiteiten, onderhoud en verdere ontwikkeling van de plannen van Stichting Samenspel. Plannen en activiteiten  iederéén in Montfort! Jong en ouder.

De sponsoren Tim Bremmers, Roger Jansen en Eveline Verstappen dragen natuurlijk bij dat het überhaupt mogelijk is naast de inschrijfgelden en de fooien van de enthousiaste deelnemers.

Dank aan iederéén! Dank dat wij dit samen doen! Tot een volgende keer weer!