Lichtjestocht Montfort 28 december

Lichtjestocht Montfort 28 december

Na het succes van de lichtjestocht van vorig jaar, organiseert Samenspel Montfort op donderdag 28 december tussen 16:30 en 18:30 uur de tweede editie. De wandeling door Montfort volgt u door de theelichtjes te volgen langs de route. U mag natuurlijk ook zelf een lichtje of lantaarn meenemen.

U kunt tussen 16:30 en 18:30 starten bij het Dorpshuis in het centrum van Montfort (Markt 14). Deelname is gratis. U mag natuurlijk wel een vrijwillige kleine bijdrage in het potje van Samenspel stoppen. Bij de start ontvangt u een routebeschrijving. Op 3 plekken onderweg is een klein hapje/drankje te koop tegen een kleine vergoeding, dus neem even wat kleingeld mee.

We willen de bewoners langs de route weer vragen om hun ramen en/of voortuin creatief te voorzien van lichtjes. De route loopt via de Julianastraat, stukje Wilhelminastraat als verbinding naar de Sportlaan, Sportlaan, Eerselenweg, Huysdijk, Aan het Water, Wiejerd, Karel van Egmontstraat, Hendrik van Gelrestraat, Dijk, Dijkstraat, Kerkplein, Kerkstraat, Markt. Hieronder een klein kaartje zodat u weet of uw huis op de route ligt zodat u wat extra verlichting kunt aanbrengen.

De deelnemers van de lichtjestocht kiezen onderweg het mooiste versierde huis/de mooiste versierde tuin, en ook de mooist verlichte straat uit.