Uitslagen Pubkwis 15 december

Uitslagen Pubkwis 15 december

Vrijdagavond 15 december was de ‘pub’ biej John gezellig gevuld met een zeventigtal deelnemers die met “spanning” in afwachting waren van de eerste beelden met vragen. Fred en Karel zorgden wederom voor de vrolijke presentatie van deze derde editie in successie. Moeilijke en ook makkelijke vragen leiden tot een minimaal punten verschil tussen winnaars en verliezers. Gewonnen of verloren, plezier stond voorop en was zichtbaar en hoorbaar, De jury ( Peter, Idorette en Jolanda R. ) had er de handen vol aan. De ontwerper/samensteller van de kwis ( Eric Jost ) sprong geregeld bij om de puntjes eerlijk en vlot bijeen te vergaren.

De derde gedeelde plaats met 60,5 punten was voor Puur Geluk en Team Jung. De tweede plek ( 61 punten ) was voor Veer hebbe gein idee en de winnaar was Erme Tak 2.0. met 63,5 punten. De poedelprijs werd opgehaald door Aan de Tap. En als troost was voor het team dat als 13e eindigde de geluksprijs. Jolanda P. deelde de prijzen als organisator met veel plezier uit.

Wij kijken allemaal weer uit naar de volgende pubkwissen op vrijdagavond 1 maart en 5 april 2024. Kom je alléén, als stel, of met collega’s, met je team sporters of je buren om weer uit te kijken naar te slagen gezellige avonden met ook als opbrengst van ‘n leuk bedrag wat te goede komt aan de Stichting Samenspel Montfort.

De sponsoren bedankt voor de lekkere hepkes ( Wareng Ledeng ) en drenkskes ( John de Vogel ). En verder natuurlijk de genoemde vrijwilligers bedankt. Vrijwilligers die met plezier meewerkten om er weer een mooi succes van te maken! Eric, Jolanda ( 2x ), Peter, Idorette, Fred en Karel. Bedankt! En uiteraard alle deelnemers, want zonder deelnemers geen gezellige pubkwis en geen leuke opbrengst voor Samenspel. Tot 01 maart 2024!